Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna

Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna

Senior igazgatók

+36209590667 +36205507510

beczforever@flp.com

Circle Image

Cégünk Küldetésnyilatkozata!

“Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének, méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”                              Rex és Gregg Maughan

Növénytől a termékig minden egy kézben!

 

A Forever Living Products-ot 1978-ban az arizonai Phonix-ben, egyszerű  családi vállalkozásként alapította meg Rex Maughan. Az elmúlt 40 év alatt ez a vállalkozás, több mint 160 országban működő cégcsoporttá nőtt, és közel 10 millió üzleti partnere van. Az éves forgalma megközelíti a 3 milliárd USA dollárt. Magyarországon 1997-ben nyitotta meg irodáját, és a jelenlegi forgalma közel 1 milliárd forintot havonta.

 A Forever Living Products cégcsoport és leányvállalatai, a világon legnagyobbak, az aloe barbadensis növény termesztésében, feldolgozásában, és az ebből a növényből készült termékek forgalmazásában. Az aloe vera alapú termékek tekintetében, cégünk piaci részesedése meghaladja a 60%-ot .​Amikor Rex Maughan létrehozta a Forever Living Products-ot, tudta, hogy nem akar a külső beszállítóktól függeni , ezért ragaszkodott ahhoz, hogy már a kezdetektől folyamatosan a Forever tartson mindent egy kézben.  A Forever cégnél minden saját tulajdonban van. A termesztés, a feldolgozás, a termékek csomagolása, szállítása, a kutatás és fejlesztés, valamint a termékek forgalmazása. A Forever táplálék kiegészítői, a bőrápoló és kozmetikai termékei, illetve a F.I.T. életmód váltó  termékcsaládja, világszerte milliók életét, illetve életminőségét változtatták meg.

 Ez a videó egy interjú a tulajdonosokkal Rex és Gregg Maughannal a cég megalapítójával és fiával , a cég 40. évfordulója alkalmából. Néhány gondolat az elmúlt 40 és a következő 40 évből!

 

 

 

A több mint 40 éves tapasztalat, a folyamatos fejlesztés, és a cég tőke ereje, hatalmas előnyt nyújt a versenytársakkal szemben!