Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna

Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna

Senior igazgatók

+36209590667 +36205507510

beczforever@flp.com

Circle Image

A Forever ajánlata!

 Ajánlatunk: Egy olyan üzleti partneri kapcsolat, ahol akár napi   2-4 órában lépésről-lépésre a segítségünkkel, fel tudsz építeni egy fogyasztói és forgalmazói hálózatot. Először a saját eladásaid után, majd a csoportod forgalmából is folyamatosan jutalékot kapsz. Ez néhány hónap leforgása alatt akkorára növelhető, hogy akár ez lehet a fő bevételi forrásod! Ahogy növekszik a csoportod, és használod a Forever képzési rendszerét, vezetővé válsz, majd a csapatmunka hatására a csoportodban is lesznek vezetők! Utánuk vezetőségi bónuszt fog kifizetni neked a Forever! Cégünk az üzlet elkezdésétől, egészen a vezetői szintekig, olyan ösztönző programokkal serkenti a munkánkat, amikért valóban érdemes dolgozni! ( autó ösztönző program, ajándék utak a világ legszebb tájaira, Chairmans bónusz csekkek (13. havi prémium ). Ha te is szívesen részese lennél, annak a dinamikus üzleti növekedésnek, ami előttünk áll, keress bátran minket, vagy azt aki ezt az oldalt ajánlotta! Az oldal jobb felső sarkában megtalálod elérhetőségeinket, jobb alul pedig Facebook oldalunk linkjét, szívesen segítünk a továbblépésben, illetve válaszolunk felmerülő kérdéseidre.

"A Network Marketing nem tökéletes megoldás, de a legjobb" Ez Eric Worre mondata,  aki egy dollár milliomos Networker. Azon kevés trénerek egyike, aki maga is hatalmas hálózatot épített fel. Online és Offline tart képzéseket. Jelenleg is 77 olyan embert Coach-ol (szakmai tanácsokkal segít) akik legalább 1 millió dollár fölött keresnek évente a network marketingből. Az ő filmjét azért ajánlom elsők között a figyelmedbe, mert zseniálisan megválaszolja azt a kérdést, hogy itt és most, a XXI. században, miért a Network Marketing kínálja a legjobb megoldást! 

A Foreverben a siker nem a szerencsén múlik! A lelkes kitartó munka eredménye! A networking ereje a hatástöbbszörözésben rejlik! Inkább részesülj 100 ember teljesítményének 1-1%-ból, mint saját teljesítményed 100%-ból! Ugye kecsegtető ajánlat!?