Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna

Becz Zoltán és Kenesei Zsuzsanna

Senior igazgatók

+36209590667 +36205507510

beczforever@flp.com

Circle Image

A mi történetünk!

1997-ben csatlakoztunk a Forever Living Products-hoz. Szigetszentmiklóson élünk 4 gyermekünkkel. A Forevert megelőzően a párom biológiát és kémiát tanított egy középiskolában, én pedig autókereskedelemmel és gépjárművek forgalomba helyezésével foglalkoztam. Sem alkalmazottként, sem vállalkozóként nem tudtuk megteremteni azt a harmóniát, amit a Forever  jóvoltából jelenleg élünk. A pénz-idő-egészség harmóniájára gondolok, ami számunkra azt jelenti, hogy a munkába fektetett időnk hatékonyan megtérül, és így elegendő minőségi időt tudunk tölteni a családunkkal.

A Forever ösztönző programjainak köszönhetően, beutazhatjuk a világot! ( Évente 2-3 jutalom út, a világ legszebb tájaira ) Ez a videó a mostani világtalálkozónk összefoglalója, ahol 160 ország legjobbjaival lehettünk együtt. Emellett egészségesen élünk, minőségi termékeket fogyasztunk és használunk. A Foreverrel együtt dolgozni így számunkra már nem munka, hanem egy életforma. Éppen ezért célunk, hogy minél több emberrel oszthassuk meg ezt a lehetőséget, ezt az életminőséget!

A Forever segítségével, nagycsaládosként is sikerült megteremtenünk, azt a szabad életet, amire mindig is vágytunk. Ez az élet neked is jár! Szívesen segítünk! (Nem a nagycsaládban! A szabad élet elérésében :)